Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięKonto bankowe
Moderatorzy: Jacek Bogusz, Moderatorzy
Konto bankowe
Jaki polecicie bank na założenie konta bankowego? Dobrze jakby udało się załozyć je od zaraz, bez konieczności kuriera
Re: Konto bankowe
Najlepiej po prostu sprawdź ofertę ( ja ING od 10 lat i moje dzieci przy moim koncie i jest super), musi być dla Ciebie. Nie polecam nigdy wspólnego konta ( po śmierci męża zablokowali mi konto jak przyniosłam akt zgonu, mimo że współwłasność- głupia ja). Teraz mimo, że konta osobne mam piny i loginy drugiego męża i place rachunki i jest ok.
Zerknij sobie na konto bankowe przez internet na tej stronie - jest tutaj zestawienie kont bankowych, które można sobie otworzyć bez konieczności czekania na kuriera.
Zerknij sobie na konto bankowe przez internet na tej stronie - jest tutaj zestawienie kont bankowych, które można sobie otworzyć bez konieczności czekania na kuriera.