Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Problem podczas instalacji.-co jest?

Awatar użytkownika
mulkey
-
-
Posty: 308
Rejestracja: 25 cze 2005, o 20:33
Lokalizacja: Jaworzno

Problem podczas instalacji.-co jest?

Postautor: mulkey » 19 kwie 2006, o 19:15

Witam podczas instalacji Heroes 3 wyskakuje taki oto błąd .Czy ktos moze mi pomoc w jego rozwiazaniu?
Załączniki
heros.jpg

radzio
Moderator
Moderator
Posty: 968
Rejestracja: 13 maja 2003, o 10:33
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 19 kwie 2006, o 19:30

Masz procesor AMD K6?
Wejdź do katalogu C:\Windows\TEMP odszukaj tam katalog o nazwie _istemp#.dir (# - numer) wejdź do katalogu o mozliwie najwyższym numerze , powinen tam być katalog _istmp0.dir wejdź do niego i odszukaj plik chkreqs.dll i skasuj go (skasuj go także z kosza). Powinno działać :)

Awatar użytkownika
mulkey
-
-
Posty: 308
Rejestracja: 25 cze 2005, o 20:33
Lokalizacja: Jaworzno

Postautor: mulkey » 20 kwie 2006, o 15:55

Dzieki Radziu jesteś wielki :D .A mozesz mi powiedzieć czemu ten plik tak kolidował?.Dawno temu już z tego powodu dalem PC do naprawy koles powiedzial ze mam AMD i dlatego sie nie zainstaluje przekladal procesory na INTEL i dopiero mi to zaistalowal.Troche kombinacji a tu jeden plik wystarczylo delete :oops: .THX Radzio

radzio
Moderator
Moderator
Posty: 968
Rejestracja: 13 maja 2003, o 10:33
Lokalizacja: Sosnowiec
Kontaktowanie:

Postautor: radzio » 20 kwie 2006, o 15:59

Ten plik sprawdza czy system spełnia wymagania tej gry... widocznie jest dostosowany tylko do procesorów Intela a wykonanie testu na procesorze AMD powoduje bład (trochę różnic jest między tymi prockami)

Awatar użytkownika
pajaczek
Moderator
Moderator
Posty: 2642
Rejestracja: 24 sty 2005, o 00:39
Lokalizacja: Winny gród

Postautor: pajaczek » 20 kwie 2006, o 20:50

Dawno temu już z tego powodu dalem PC do naprawy koles powiedzial ze mam AMD i dlatego sie nie zainstaluje przekladal procesory na INTEL i dopiero mi to zaistalowal.
Ze jak ?? To jaka Ty masz maszyne ?? Klasy Pentium (1) ??

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 6 gości