Hej , chcę do kawiarni wprowadzić Corissant . Chce je podawać na ciepło z konfiturami . Domyślam się ,że większość kawiarni które je serwuje kupuje mrożonki . Więc też pewnie tak będę robić . Powiedzcie proszę jak wygląda cały proces i jaki sprzęt potrzebuje ? Czy jest tak jak ja myślę ? Tj.
Kupuje pięć typu Turbochef
Kupuje corrisant mrożone .
Mroże .
Codziennie wyciągam ilość jaka przewiduje sprzedać .
Rozmrażanie je w jakiś sposób.
A gdy klient zamówi to podgrzewam w piecu ? Czy może się mylę ?
Aktyw Forum
Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.
Sprawdź punkty Zarejestruj sięCrossainty w kawiarni
Moderatorzy: Jacek Bogusz, Moderatorzy
Re: Crossainty w kawiarni
Kupujesz surowe mrożone i zamrożone wrzucasz do piekarnika. Rozmrożone tracą kształt.
Pieczenie, to kwestia kilku-kilkunastu minut w zwykłym piekarniku. W zależności od wielkości croissanta. Testowałam
Zerknij sobie też na stronę
https://krakowskimakaroniarz.com/akceso ... ozliwosci/
Kilka porad jak wybrać odpowiedni piekarnik na miejscu.
Pieczenie, to kwestia kilku-kilkunastu minut w zwykłym piekarniku. W zależności od wielkości croissanta. Testowałam
Zerknij sobie też na stronę
https://krakowskimakaroniarz.com/akceso ... ozliwosci/
Kilka porad jak wybrać odpowiedni piekarnik na miejscu.
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości