Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Problem Internetem

Moderatorzy: Jacek Bogusz, Moderatorzy

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Posty: 400
Rejestracja: 26 paź 2005, o 21:20
Lokalizacja: Inowrocław
Kontaktowanie:

Problem Internetem

Postautor: piterino_16 » 12 mar 2007, o 17:50

Witam. Jest taki problem. Wchodzę na forum muzyczne, na którym jestem zarejestrowany. Dzisiaj formatowalem system. Przed formatem wszystko ok a teraz jak wejdę na forum to wyskakuję jakiś bład z debugowaniem. Skąd to może się brać?? Mam to na kilku stronkach. Nie można poprawnie ich otworzyć. Pomózcie.

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Posty: 4977
Rejestracja: 7 maja 2003, o 11:18
Lokalizacja: Jedlina Zdrój
Kontaktowanie:

Re: Problem Internetem

Postautor: end » 13 mar 2007, o 00:17

Witam. Jest taki problem. Wchodzę na forum muzyczne, na którym jestem zarejestrowany. Dzisiaj formatowalem system. Przed formatem wszystko ok a teraz jak wejdę na forum to wyskakuję jakiś bład z debugowaniem. Skąd to może się brać?? Mam to na kilku stronkach. Nie można poprawnie ich otworzyć. Pomózcie.
Aktualizacje masz zainstalowane? łatki, poprawki.
Przeinstaluj IE6 lub wgraj IE7 (jak dla mnie tez jest ok tylko trza się przyzwyczaić do trochę nowego wyglądu itp.)
Jeszcze może być, że nie masz wgranych wtyczek do obsługi ActiveX i innych wtyczek do uruchamiania aplikacji np. w przeglądarce.

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Posty: 396
Rejestracja: 5 lis 2004, o 19:28
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

re

Postautor: PICIA » 13 mar 2007, o 07:41

co się dzieje np jak skorzystasz z innej przegladarki?? np Firefox

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Posty: 4977
Rejestracja: 7 maja 2003, o 11:18
Lokalizacja: Jedlina Zdrój
Kontaktowanie:

Postautor: end » 13 mar 2007, o 09:46

No w sumie najlepiej spróbować na Firefox albo jakiejś podobnej przeglądarce, ale tam też jak będzie brak wtyczek to pojawi się ten sam problem.
Na razie czekamy na odp. autora.

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Posty: 400
Rejestracja: 26 paź 2005, o 21:20
Lokalizacja: Inowrocław
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 13 mar 2007, o 16:03

korzystam z explorera zaraz wgram ie 6 i zobaczymy co to da thx za pomoc

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Posty: 396
Rejestracja: 5 lis 2004, o 19:28
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

re

Postautor: PICIA » 18 mar 2007, o 08:07

przedewszystkim sprawdź jakie masz ustawienia przeglądarki- Narzędzia-opcje internetowe- ZABEZPIECZENIA oraz PRYWATNOŚĆ

Awatar użytkownika
piterino_16
-
-
Posty: 400
Rejestracja: 26 paź 2005, o 21:20
Lokalizacja: Inowrocław
Kontaktowanie:

Postautor: piterino_16 » 18 mar 2007, o 13:14

dzięki problem zniknął po zainstalowaniu ie 6 zapomnialem poinformować dzięki za pomoc :)

Wróć do „Komputery PC, laptopy, tablety i wszelkie gadżety”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości