Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

Motka v360 jak wyłączyć blokadę automatyczną?

Moderatorzy: Jacek Bogusz, Moderatorzy

Awatar użytkownika
mulkey
-
-
Posty: 308
Rejestracja: 25 cze 2005, o 20:33
Lokalizacja: Jaworzno

Motka v360 jak wyłączyć blokadę automatyczną?

Postautor: mulkey » 3 sty 2009, o 12:07

Mam problem z nią ... Próbowałem edytować seem 0032 ale wg editora opcja ta jest odznaczona nie wiem co mam robić...pisałem na matrax szukałem w google a mimo to nadal nie mogę znaleźć rozwiązania

Mam taki soft LINK'

skaktus
-
-
Posty: 6
Rejestracja: 5 lut 2009, o 15:00
Lokalizacja: Nysa

Postautor: skaktus » 5 lut 2009, o 15:21

Wgraj inny soft lub przestaw opcje w menu....

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 95 gości