Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

abonament TP TWiW za 50 zł Brutto,nie jest tak żle!!

Moderatorzy: Jacek Bogusz, Moderatorzy

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Posty: 396
Rejestracja: 5 lis 2004, o 19:28
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

abonament TP TWiW za 50 zł Brutto,nie jest tak żle!!

Postautor: PICIA » 4 mar 2005, o 18:48

Generalnie operator odchodzi na naliczanie sekundowe- jedynie co dotyczy planu standard nie jest on juz przyjmowany od 1 marca zastąpiony TWiW 50 zl Brutto ale...



w tym planie kazdy abonent ma 60 minut gratis na połączenia lokalne i miedzystrefowe-nie wybiera opcji czy ten czy ten bo się łaczy razem czy wykona 29 min na lokalne czy miedzymiastowe liczy się suma 60 minut. W tym pakiecie zaznaczam NI EMA inicjacji połaczenia 020 gr brutto!!! bo jest tylko i wyłacznie naliczanie sekundowe - jeśli przekroczymy pakiet 60 minut to dopiero bedzie naliczana kwota inicjacji 0,20 +0,12min -czyli de facto 3 min połączenia to 56gr przy połączeniu lokalnym.

Jest nieprawdą jeśli zadzwonimy do Netii-abonenta bedzie nie wchodzilo w pakiet bo będzie wchodziło!!!(( wyjatek był z Darmowymi wekendami i wieczorami)) jak zwykłe połączenie lokalne czy miedzymiastowe-pakiet nie dotyczy połączeń na komórkę.

Jeśli ktoś ma podpisaną preselekcje np TELE2 to aby wykorzystać ten pakiet 60 min z naliczaniem sekundowym bez inicjacji połaczenia 0,20gr wykreca przed połaczeniem miedzymiastowym 1033 preselekcje TP i łaczy się w ramach pakietu!!!!60 min


jeśli będzie wiecej pytań - odpowiem
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2008, o 09:16 przez PICIA, łącznie zmieniany 3 razy.

awatar100
-
-
Posty: 420
Rejestracja: 27 cze 2003, o 07:55
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

Postautor: awatar100 » 5 mar 2005, o 12:05

:? :? :? z koro te 60 min jest darmowe to czemu taki drogi abonament ? gratis darmo, bezpłatnie czyli nic za to nie place ? :> albo ja czegos nie rozumiem albo ktos che mnie na sile oszukac

Grzechu80
-
-
Posty: 59
Rejestracja: 12 gru 2004, o 15:57
Lokalizacja: W-wa

Postautor: Grzechu80 » 5 mar 2005, o 12:18

... albo ja czegos nie rozumiem albo ktos che mnie na sile oszukac
Ano ostatnio naprodukowano licencjatów, magistratów, od telemorele i rżnięcia narodu w magistracie prawa... ;)
Ta firma wciąga jak bagno, trzeba bardzo uważać.

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Posty: 396
Rejestracja: 5 lis 2004, o 19:28
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

re

Postautor: PICIA » 5 mar 2005, o 12:34

:? :? :? z koro te 60 min jest darmowe to czemu taki drogi abonament ? gratis darmo, bezpłatnie czyli nic za to nie place ? :> albo ja czegos nie rozumiem albo ktos che mnie na sile oszukac
operator przechodzi na naliczanie sekundowe-nikt cie nie robi w konia to co napisałem wyzej jest prawdą

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-
Posty: 868
Rejestracja: 21 lut 2003, o 18:21

Postautor: Wojtek » 5 mar 2005, o 13:46

:? :? :? z koro te 60 min jest darmowe to czemu taki drogi abonament ? gratis darmo, bezpłatnie czyli nic za to nie place ? :> albo ja czegos nie rozumiem albo ktos che mnie na sile oszukac
A słyszałeś aby kiedyś TPSA dawała coś za darmo? - policz sam i wyjdzie Ci że po prostu w tym abonamencie płaciśz za te 60 minut.

awatar100
-
-
Posty: 420
Rejestracja: 27 cze 2003, o 07:55
Lokalizacja: Gdańsk
Kontaktowanie:

Postautor: awatar100 » 6 mar 2005, o 08:07

:? :? :? z koro te 60 min jest darmowe to czemu taki drogi abonament ? gratis darmo, bezpłatnie czyli nic za to nie place ? :> albo ja czegos nie rozumiem albo ktos che mnie na sile oszukac
A słyszałeś aby kiedyś TPSA dawała coś za darmo? - policz sam i wyjdzie Ci że po prostu w tym abonamencie płaciśz za te 60 minut.
nom ! 2 zdanie 1 post :> slowo gratis wystepuje !!

dario
-
-
Posty: 1
Rejestracja: 6 mar 2005, o 10:31
Lokalizacja: wrocław

Postautor: dario » 6 mar 2005, o 10:33

Tu są wszystkie ukryte szachrajstwa opisane na temat "DWIW" i nie tylko. Bardzo polecam poczytac:

http://info.onet.pl/1,15,11,9808815,293 ... forum.html

Awatar użytkownika
PICIA
-
-
Posty: 396
Rejestracja: 5 lis 2004, o 19:28
Lokalizacja: Kraków
Kontaktowanie:

re

Postautor: PICIA » 7 mar 2005, o 08:24

niema szachrajstw, pomijajac ze afera aferę goni w orlen,pzu.....to sprawa France Telekom

regulamin jest dośc jasny..itd

Awatar użytkownika
Wojtek
-
-
Posty: 868
Rejestracja: 21 lut 2003, o 18:21

Re: re

Postautor: Wojtek » 4 maja 2005, o 05:19

(...)regulamin jest dośc jasny..itd
Pewnie tak ale sprawa przedstawiania ofert i cennika przez pracowników dzwoniących do domu już nie, sam tego doświadczyłem i pewnie bym się nabrał gdyby nie moja nieufność do tego rodzaju ofert. Wyszło mi że płaciłbym więcej.
A tak swoją drogą to jak się pozbyć tych natrętnych telefonów z TPSA?

a_antoniak
-
-
Posty: 651
Rejestracja: 13 sty 2005, o 18:38
Lokalizacja: Krasnystaw
Kontaktowanie:

Re: re

Postautor: a_antoniak » 4 maja 2005, o 07:09

A tak swoją drogą to jak się pozbyć tych natrętnych telefonów z TPSA?
Moze zrezygnowac ze stacjonarnego i zostawic sobie jedynie komórke?

Awatar użytkownika
end
admin
admin
Posty: 4977
Rejestracja: 7 maja 2003, o 11:18
Lokalizacja: Jedlina Zdrój
Kontaktowanie:

Postautor: end » 4 maja 2005, o 10:57

Własnie, Ja nie mam TP w domu.
Korzystam z komórki i jest ok, jeśli chodzi o łącze internetowe to mam z kolgami sieć.
A na dodatek powoli wchodzą usługi internetowe w sieciach GSM
Np. ERA oferuje stały dostęp wszędzie tam gdzie chcesz, poprostu wkladasz specjalną kartę do portu USB i cieszysz się za 99zł miesięcznie stałym dostępem do netu gdziekolwiek jesteś...

WYGODA :
komfort korzystania bez kabla;

swoboda korzystania - w każdym miejscu: w domu, w biurze, w podróży;

możliwość korzystania za granicą dzięki usłudze roamingu międzynarodowego.



SZYBKOŚĆ :
automatyczny dobór najszybszej możliwej na danym obszarze prędkości;

szerokopasmowy dostęp w Warszawie i okolicach (do 384 kbit/s) - systematycznie rozbudowywany

dostęp w punktach HotSpot (do 54 Mbit/s);

prędkości modemowe w pozostałej części kraju.



PROSTOTA
prosta taryfa (stała miesięczna opłata, niezależnie od ilości przetransferowanych danych i czasu trwania połączeń);

prosta i intuicyjna instalacja karty blue connect i oprogramowania;

monitor
-
-
Posty: 6
Rejestracja: 31 lip 2005, o 17:42
Lokalizacja: ze wsi

Postautor: monitor » 31 lip 2005, o 19:56

Mam komórkowy a jak siedze przy kompie i niechce mi się sięgnąć po niego to dzwonie przez skypea. :mrgreen:

fortec
-
-
Posty: 13
Rejestracja: 5 lut 2007, o 16:33
Lokalizacja: NaDorKa

Postautor: fortec » 12 maja 2007, o 15:16

Ja już pożegnałem się z TP. Wystarczyły mi tam 3 dni pracy i znajomi, którzy pracowali tam do maja i obsługa klienta by do nich nie wrócić. Skończy się monopol i skończy się TPsa.

Wróć do „Elektronika - tematy dowolne”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 104 gości