Aktyw Forum

Zarejestruj się na forum.ep.com.pl i zgłoś swój akces do Aktywu Forum. Jeśli jesteś już zarejestrowany wystarczy, że się zalogujesz.

Sprawdź punkty Zarejestruj się

AVT5106

wirtualny3
-
-
Posty: 5
Rejestracja: 19 maja 2005, o 18:06
Lokalizacja: bielsko

AVT5106

Postautor: wirtualny3 » 18 sty 2008, o 11:07

Witam.mam pytanie dotyczace miernika czest. kit avt 5106 co trzeba zrobic zeby procek zapisal w pamieci ustawienia , bo po wylaczeniu zasilania wraca do poprzednich ustawien zapisanych w oprogr.

Andre_krakow
-
-
Posty: 2
Rejestracja: 14 lut 2005, o 17:22
Lokalizacja: Kraków

5106 cd ...

Postautor: Andre_krakow » 12 mar 2008, o 16:03

Witam

Czy udało sie koledze uruchomić miernik i jakie wrażenia ?
Mam juz złozony tor wejsciowy 1/2007 i chcialbym sie pokusić o częśc cyfrową, ale nie wiem czy warto, czy funkcjollność jest zgodna z opisem, w AVT dostępna jest tylko sama płytka, procesor to pewnie sample Dallas, a oprogramowanie ?

Z góry dziękuje za uwagi i opinie

Andrzej

jaroslawk
-
-
Posty: 6
Rejestracja: 23 lip 2005, o 07:50
Lokalizacja: Konin

Postautor: jaroslawk » 22 mar 2008, o 14:38

Witam,
Przyłączam się do pytania Andre_krakow.
Pozdrawiam

fbt
-
-
Posty: 1
Rejestracja: 7 paź 2017, o 20:52

Re: 5106 cd ...

Postautor: fbt » 7 paź 2017, o 21:37

Witam

Czy udało sie koledze uruchomić miernik i jakie wrażenia ?
Mam juz złozony tor wejsciowy 1/2007 i chcialbym sie pokusić o częśc cyfrową, ale nie wiem czy warto, czy funkcjollność jest zgodna z opisem, w AVT dostępna jest tylko sama płytka, procesor to pewnie sample Dallas, a oprogramowanie ?

Z góry dziękuje za uwagi i opinie

Andrzej
Witam Kolegę z dużym opóznieniem bo poszukuję wsadu do procesora, a u AVT nie znalazłem. Czy to jeszcze możliwe, bo płytki
sprzedają i nic więcej?? Jerzy P Kraków

Wróć do „Kity AVT”

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości